Mededeling m.b.t. Coronamaatregelen voor onze cliënten

Geachte cliënten en familie,

Bij Zonneburg houden wij de ontwikkelingen aangaande het Coronavirus goed in de gaten. Wij proberen zo goed en humaan mogelijk met deze situatie om te gaan. De maatregelen die zijn genomen zijn ingrijpend, dat realiseren wij ons als geen ander. Dit geldt zowel voor cliënten, familie en naasten en ook voor onze medewerkers. Wij zijn blij dat wij al tijdig maatregelen hadden getroffen, vooruitlopend op het landelijke verbod dat donderdag 19 maart is ingegaan.

Vanuit alle locaties krijgen wij iedere morgen een update. Het management team houdt zo vinger aan de pols en kan via deze berichtgeving alle zaken goed coördineren en waar nodig maatregelen verder aanscherpen.

Indien u vragen/opmerkingen heeft over de maatregelen, kunt u zich wenden tot het locatiehoofd of indien wenselijk tot de clustermanager.

Als organisatie zullen wij proberen de ongemakken naar cliënten toe te beperken en zullen wij zaken als activiteiten op peil proberen te houden en zo nodig intensiveren. Gelukkig zijn er in deze moderne tijd middelen om contact te houden met uw familie. Onze medewerkers zullen waar nodig, cliënten assisteren om in contact te blijven met hun familie.

Als bestuurder ben ik er trots op dat medewerkers uit de gehele organisatie zich extra inzetten voor het welzijn van onze cliënten.

Wij danken u allen voor uw begrip en medewerking voor de noodzakelijke maatregelen die zijn getroffen. En wij houden u uiteraard goed op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

R. Thakoersingh – Bestuurder

Terug naar overzicht
Corona Virus