Driebergen-Rijsenburg

Op onze locatie in Driebergen willen we graag een thuis bieden, waar u zoveel mogelijk door kan leven zoals u gewend was. Op uw eigen wijze met uw eigen waarden en uw eigen gewoontes. 

Om dit te kunnen realiseren is een team zorgmedewerkers, keukenmedewerkers en interieurmedewerkers dagelijks met energie en een warm hart aan het werk. Elke dag zetten zij zich in om u plezierig te laten wonen en een prettig leven te bieden. 

 Ze zijn allen deskundig op hun eigen gebied. Ze zijn steeds in ontwikkeling om meer te leren, van elkaar te leren, in beweging te blijven en de veranderingen in de zorg op de voet te kunnen volgen. 

Met elkaar vormen ze de basis in het huis, daar waar u betrokkenheid voelt, met respect wordt benaderd, zich veilig en vertrouwd voelt en door liefdevolle zorg omringt wordt. Waar u zeggenschap heeft en een zinvolle invulling kan geven aan uw leven. 

Iedereen is waardevol en dat is zichtbaar in hetgeen wij met elkaar doen. 

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Ria Nap • Locatiemanager Driebergen

Leer Ria kennen

“Met mijn zorgervaring op diverse werkplekken,  zie en besef ik steeds meer wat het allerbelangrijkste is in de zorg & dienstverlening binnen de ouderenzorg. 

Persoonsgerichte zorg & een goede en zinvolle invulling van de dag, afgestemd op de individuele behoeftes van een iedere bewoner.

Binnen Zonneburg willen we een warm thuis bieden waar men zoveel mogelijk door kan leven zoals men gewend was, ieder op z’n/haar eigen wijze.

Een team van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die gezamenlijk verantwoordelijk  voor het welzijn/welbevinden en een fijne woonomgeving van onze bewoners.

Begrip, Betrokkenheid, Deskundigheid & Professionaliteit, zijn kernwoorden die voor mij zichtbaar moeten zijn  zowel binnen mijn eigen functie als locatiemanager als bij het gehele team.

Goede contacten onderhouden met bewoners/familie zijn ‘n onmiskenbaar onderdeel van mijn functie. Ervan uitgaande dat we altijd kunnen verbeteren en blijven leren sta ik altijd open voor suggesties om onze zorg & dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden.

Een open en eerlijke communicatiestructuur & samenwerking waarin we als team garant staan voor de best mogelijke zorg en dienstverlening.

Contactgegevens Locatiemanager

Ria Nap

Emmalaan 2

3972 EZ Driebergen-Rijsenburg

06-17726827

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Empe
Zeist – Prins Hendriklaan
Voorst
Zeist – Woudenbergseweg