Driebergen-Rijsenburg

Op onze locatie in Driebergen willen we graag een thuis bieden, waar u zoveel mogelijk door kan leven zoals u gewend was. Op uw eigen wijze met uw eigen waarden en uw eigen gewoontes. 

Om dit te kunnen realiseren is een team zorgmedewerkers, keukenmedewerkers en interieurmedewerkers dagelijks met energie en een warm hart aan het werk. Elke dag zetten zij zich in om u plezierig te laten wonen en een prettig leven te bieden. 

 Ze zijn allen deskundig op hun eigen gebied. Ze zijn steeds in ontwikkeling om meer te leren, van elkaar te leren, in beweging te blijven en de veranderingen in de zorg op de voet te kunnen volgen. 

Met elkaar vormen ze de basis in het huis, daar waar u betrokkenheid voelt, met respect wordt benaderd, zich veilig en vertrouwd voelt en door liefdevolle zorg omringt wordt. Waar u zeggenschap heeft en een zinvolle invulling kan geven aan uw leven. 

Iedereen is waardevol en dat is zichtbaar in hetgeen wij met elkaar doen. 

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Nikita Heijnen • Teamleider Driebergen

Leer HilverZorg kennen

HilverZorg is een grote zorgorganisatie in Hilversum die zorg biedt in alle fases van het ouder worden. We helpen onze cliënten met thuiszorg en verpleegzorg thuis, zodat zij zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Maar als het thuis echt niet meer gaat, dan kunnen zij terecht in een van onze veilige woonzorg- of expertisecentra. We zetten ons ervoor in dat onze huizen zoveel mogelijk voelen als thuis.

Contactgegevens Teamleider

Nikita Heijnen

Emmalaan 2

3972 EZ Driebergen-Rijsenburg

+31 6 17481859

n.heijnen@hilverzorg.nl

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Empe
Zeist – Prins Hendriklaan
Voorst
Zeist – Woudenbergseweg