Driebergen-Rijsenburg

Op onze locatie in Driebergen willen we graag een thuis bieden, waar u zoveel mogelijk door kan leven zoals u gewend was. Op uw eigen wijze met uw eigen waarden en uw eigen gewoontes. 

Om dit te kunnen realiseren is een team zorgmedewerkers, keukenmedewerkers en interieurmedewerkers dagelijks met energie en een warm hart aan het werk. Elke dag zetten zij zich in om u plezierig te laten wonen en een prettig leven te bieden. 

 Ze zijn allen deskundig op hun eigen gebied. Ze zijn steeds in ontwikkeling om meer te leren, van elkaar te leren, in beweging te blijven en de veranderingen in de zorg op de voet te kunnen volgen. 

Met elkaar vormen ze de basis in het huis, daar waar u betrokkenheid voelt, met respect wordt benaderd, zich veilig en vertrouwd voelt en door liefdevolle zorg omringt wordt. Waar u zeggenschap heeft en een zinvolle invulling kan geven aan uw leven. 

Iedereen is waardevol en dat is zichtbaar in hetgeen wij met elkaar doen. 

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Wendy Havekes • Locatiehoofd Driebergen

Leer Wendy kennen

“Deze kans is een mooie passende stap in mijn carrière. Na 20 jaar aan het bed te hebben gestaan in verschillende functies in de thuiszorg, verpleeghuizen en particuliere zorg is het nu tijd om  mijn eigen visie over het begeleiden van “ouder worden “ te realiseren. Vooral wetende hoe ik het NIET wil. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kracht zit in het begrijpen van de ouderen, tijd maken voor een persoonlijk gesprek, goed contact met de familie opbouwen en onderhouden , doen wat je zegt en zeggen wat je doet is mijn  motto.

Mijn ervaring heeft me veel geleerd, al deze opgedane kennis , gebruik ik nu dagelijks in de praktijk.

Voor mij staat welzijn, respect, begrip, kundigheid,  inzicht en eerlijkheid hoog in het vaandel, door een nauwe en open communicatie met mijn team waarin we samen zorg dragen voor het welzijn. We knelpunten aanpakken in plaats van ze uit de weg te gaan bewijzen we keer op keer sterk te staan en zo optimale zorg te kunnen leveren. Met oog voor detail, waar tijd is voor onze bewoners, we altijd paraat staan met veel kennis/kunde en enthousiasme, alle dagen weer, 24/7 , met het oog voor de kleine en grote zorgtaken

Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar men zoveel mogelijk door kan leven zoals men gewend was, ieder op zijn/haar eigen wijze.

Dit is alleen mogelijk met een warm, kundig, hecht team naast me. Zij zijn degenen die dagelijks de zorg leveren, ik ben 1 van hen, sta er Tussenin, niet erboven. Ik weet ondertussen  zeker dat dit  de kracht is van een team. Opstaan wanneer het nodig is, het team de ruimte en vertrouwen geven door zelfsturend te zijn, zelf de handen uit de mouwen te steken, samenwerken, communiceren, er zijn.

Dit klinkt natuurlijk idealistisch, maar ik verzeker u dat het kan, wij zijn het bewijs.”

Contactgegevens Locatiehoofd

Wendy Havekes

Emmalaan 2

3972 EZ Driebergen-Rijsenburg

088 018 5400

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Empe
Zeist – Prins Hendriklaan
Zeist – Woudenbergseweg