Empe

Het huis in de bocht, zo staan wij ook wel bekend. Een prachtig monumentaal herenhuis met een omheinde groene achtertuin met aangelegde wandelpaden, gelegen in de groene omgeving van Gelderland, midden op de Veluwe nabij de IJssel.

Wij zijn gericht op de somatische en beginnend dementerende ouderen. Juist deze combinatie maakt onze locatie zo bijzonder. Door structuur te bieden, houvast door “oude” rituelen en gewoonten te handhaven of juist terug te brengen in de dagelijkse gang.

Hierbij kunt u denken aan samen koken. We streven ernaar de bewoners optimaal te betrekken door bijvoorbeeld zelf de aardappelen te schillen, de boontjes te doppen of de snijbonen te bereiden door de ouderwetse molen aan te reiken. Reken erop dat een ieder zich herinnert hoe dit werkt. Juist door deze ogenschijnlijk kleine handelingen onderscheiden wij ons.

Hoe vrolijk wordt je ervan als je als zoon, dochter, familielid of mantelzorger je vader of moeder oprecht gelukkig ziet. Als er oog is voor detail. Waar er echt nog tijd is voor een praatje en gekeken wordt naar het individu. Waar we luisteren naar eigen wensen en behoeften en deze proberen waar te maken. Dit laat zich bijvoorbeeld zien door eigen tijden van opstaan en naar bed gaan te bepalen. We hebben geen toiletrondes, we passen ons aan op vraag en behoefte, op alle vlakken.

Dit alles is haalbaar door kleinschaligheid. We werken met een team van professionals, die stuk voor stuk gekozen hebben voor leveren van kwaliteit, voor het mede verantwoordelijk zijn voor een fijne en liefdevolle dag.

Waar we dagelijks met een glimlach ons werk doen.

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Wendy Havekes • Locatiehoofd Empe

Leer Wendy kennen

“Deze kans is een mooie passende stap in mijn carrière. Na 20 jaar aan het bed te hebben gestaan in verschillende functies in de thuiszorg, verpleeghuizen en particuliere zorg is het nu tijd om  mijn eigen visie over het begeleiden van “ouder worden “ te realiseren. Vooral wetende hoe ik het NIET wil. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kracht zit in het begrijpen van de ouderen, tijd maken voor een persoonlijk gesprek, goed contact met de familie opbouwen en onderhouden , doen wat je zegt en zeggen wat je doet is mijn  motto.

Mijn ervaring heeft me veel geleerd, al deze opgedane kennis , gebruik ik nu dagelijks in de praktijk.

Voor mij staat welzijn, respect, begrip, kundigheid,  inzicht en eerlijkheid hoog in het vaandel, door een nauwe en open communicatie met mijn team waarin we samen zorg dragen voor het welzijn. We knelpunten aanpakken in plaats van ze uit de weg te gaan bewijzen we keer op keer sterk te staan en zo optimale zorg te kunnen leveren. Met oog voor detail, waar tijd is voor onze bewoners, we altijd paraat staan met veel kennis/kunde en enthousiasme, alle dagen weer, 24/7 , met het oog voor de kleine en grote zorgtaken

Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar men zoveel mogelijk door kan leven zoals men gewend was, ieder op zijn/haar eigen wijze.

Dit is alleen mogelijk met een warm, kundig, hecht team naast me. Zij zijn degenen die dagelijks de zorg leveren, ik ben 1 van hen, sta er Tussenin, niet erboven. Ik weet ondertussen  zeker dat dit  de kracht is van een team. Opstaan wanneer het nodig is, het team de ruimte en vertrouwen geven door zelfsturend te zijn, zelf de handen uit de mouwen te steken, samenwerken, communiceren, er zijn.

Dit klinkt natuurlijk idealistisch, maar ik verzeker u dat het kan, wij zijn het bewijs.”

Contactgegevens Locatiehoofd

Wendy Havekes

Rijksweg 5

7399 AB Empe

088 018 5412

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Zeist – Woudenbergseweg