Empe

Het huis in de bocht, zo staan wij ook wel bekend. Een prachtig monumentaal herenhuis met een omheinde groene achtertuin met aangelegde wandelpaden, gelegen in de groene omgeving van Gelderland, midden op de Veluwe nabij de IJssel.

Wij zijn gericht op de somatische en beginnend dementerende ouderen. Juist deze combinatie maakt onze locatie zo bijzonder. Door structuur te bieden, houvast door “oude” rituelen en gewoonten te handhaven of juist terug te brengen in de dagelijkse gang.

Hierbij kunt u denken aan samen koken. We streven ernaar de bewoners optimaal te betrekken door bijvoorbeeld zelf de aardappelen te schillen, de boontjes te doppen of de snijbonen te bereiden door de ouderwetse molen aan te reiken. Reken erop dat een ieder zich herinnert hoe dit werkt. Juist door deze ogenschijnlijk kleine handelingen onderscheiden wij ons.

Hoe vrolijk wordt je ervan als je als zoon, dochter, familielid of mantelzorger je vader of moeder oprecht gelukkig ziet. Als er oog is voor detail. Waar er echt nog tijd is voor een praatje en gekeken wordt naar het individu. Waar we luisteren naar eigen wensen en behoeften en deze proberen waar te maken. Dit laat zich bijvoorbeeld zien door eigen tijden van opstaan en naar bed gaan te bepalen. We hebben geen toiletrondes, we passen ons aan op vraag en behoefte, op alle vlakken.

Dit alles is haalbaar door kleinschaligheid. We werken met een team van professionals, die stuk voor stuk gekozen hebben voor leveren van kwaliteit, voor het mede verantwoordelijk zijn voor een fijne en liefdevolle dag.

Waar we dagelijks met een glimlach ons werk doen.

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Danielle Froeling • Locatiemanager Empe

Leer Ciska kennen

“Na 10 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige in verschillende werkvelden weet ik, wat ik belangrijk vind in de zorg. Afgelopen jaar heb ik mijn specialisatie behaald als palliatief verpleegkundige. Tijdens deze opleiding is voor mij bevestigd dat persoonlijke zorg en kwalitatief goede zorg voor mij de kernwaarden zijn. Na het diplomeren ben ik daarom op zoek gegaan naar een zorgorganisatie die deze visie op zorg met mij deelt. Bij Zorgresidentie Zonneburg heb ik deze gevonden.

Voor mij is het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen en ervaren dat ze de regie op hun eigen leven behouden. Ieder mens is anders en heeft een eigen leven. Wonen zoals thuis, is één van de kernwaarden van onze organisatie. Hierna handelen en een ieder respecteren, moet u kunnen terug zien in onze werkwijze.

Ik werk samen met een deskundige team; zorg, welzijn en facilitair. Met elkaar zorgen we dat we onze beloftes nakomen. Leren en onze zorg verbeteren kan altijd, ik sta dan ook open voor suggesties.”

Contactgegevens Locatiemanager

Danielle Froeling

Rijksweg 5

7399 AB Empe

088 018 5412

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Zeist – Woudenbergseweg