Empe

Het huis in de bocht, zo staan wij ook wel bekend. Een prachtig monumentaal herenhuis met een omheinde groene achtertuin met aangelegde wandelpaden, gelegen in de groene omgeving van Gelderland, midden op de Veluwe nabij de IJssel.

Wij zijn gericht op de somatische en beginnend dementerende ouderen. Juist deze combinatie maakt onze locatie zo bijzonder. Door structuur te bieden, houvast door “oude” rituelen en gewoonten te handhaven of juist terug te brengen in de dagelijkse gang.

Hierbij kunt u denken aan samen koken. We streven ernaar de bewoners optimaal te betrekken door bijvoorbeeld zelf de aardappelen te schillen, de boontjes te doppen of de snijbonen te bereiden door de ouderwetse molen aan te reiken. Reken erop dat een ieder zich herinnert hoe dit werkt. Juist door deze ogenschijnlijk kleine handelingen onderscheiden wij ons.

Hoe vrolijk wordt je ervan als je als zoon, dochter, familielid of mantelzorger je vader of moeder oprecht gelukkig ziet. Als er oog is voor detail. Waar er echt nog tijd is voor een praatje en gekeken wordt naar het individu. Waar we luisteren naar eigen wensen en behoeften en deze proberen waar te maken. Dit laat zich bijvoorbeeld zien door eigen tijden van opstaan en naar bed gaan te bepalen. We hebben geen toiletrondes, we passen ons aan op vraag en behoefte, op alle vlakken.

Dit alles is haalbaar door kleinschaligheid. We werken met een team van professionals, die stuk voor stuk gekozen hebben voor leveren van kwaliteit, voor het mede verantwoordelijk zijn voor een fijne en liefdevolle dag.

Waar we dagelijks met een glimlach ons werk doen.

0
Appartementen
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Nicole Brockotter • Locatiemanager Empe

Leer Nicole kennen

Sinds 1 mei 2022 is Nicole Brockötter-Beldman locatiemanager van de PG locatie in Empe. Tijdens haar studie ontwikkelde zij haar leidinggevende capaciteiten en bekleedde vervolgens diverse functies op managementniveau.

In 2018 heeft ze kennis gemaakt met de particuliere ouderenzorg. Ze kreeg veel energie van het werken op een woonzorglocatie, het nauwe contact met bewoners, families en medewerkers en het zijn van een belangrijke schakel binnen het MT.

Ze heeft ruime ervaring met het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorg. Als verbindende factor weet zij medewerkers te coachen en in hun kracht te zetten.

Zoals Nicole zeg: Ik vind het welzijn van mijn medewerkers erg belangrijk, ik wil dat ze energie halen uit wat ze doen en met veel plezier naar hun werk gaan. Een sterk team betekend voor Nicole: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht ontvangen die zij verdienen en wij hun dag hiermee vullen met steeds weer die kleine geluksmomentjes en oprechte aandacht.

Contactgegevens Locatiemanager

Saskia Kroes (Interim Locatiemanager)

Rijksweg 5

7399 AB Empe

06-19817107

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Voorst
Zeist – Woudenbergseweg