Voelt als thuis

Ouder worden betekent vaak ook dat we eenzamer worden. Mee doen in de gemeenschap en deelnemen aan sociale activiteiten wordt een steeds grotere uitdaging. Naar mate de leeftijd vordert en de mobiliteit achteruit gaat, wint eenzaamheid langzaam terrein. Wij begrijpen wat voor impact dit heeft op de psychische gesteldheid van onze cliënten. Wij geloven erin dat wanneer men zich thuis voelt men zich automatisch ook beter voelt. Het is bewezen dat een positieve instelling, welke grotendeels wordt bepaald door je omgeving, een grote invloed heeft op de gezondheid. Zo streven wij ernaar dat bewoners bij ons hetzelfde gevoel ervaren als thuis, maar met 24/7 beschikbaarheid over professionele zorg, geleverd door HilverZorg en Vérian.

Kort gezegd geloven wij in:

  • Persoonlijke aandacht

  • Huiselijke woonomgeving

  • Flexibiliteit en vrijheid zoals thuis

  • ouderen_01
  • ouderen_03
  • ouderen_05
  • ouderen_04

De verzorgenden in Zonneburg, allen zonder uitzondering engelen. Rustig, lief, zorgzaam en ik kreeg de vrijheid die ik aankon en graag wilde. Of het nu alleen wandelen, koffie of thee drinken of eten op eigen kamer was, heerlijk alleen of samen met de andere bewoners, het kon gewoon allemaal zonder discussie of uitleg. Ik zal het dan ook aanbevelen aan iedereen die iets dergelijks zoekt.”

Cecile Kuipers • Bewoner Driebergen

OPGERICHT

Zorgresidentie Zonneburg is opgericht in 1994 door het echtpaar Thakoersingh. Als verpleegkundigen geloofden zij toen al in persoonlijke aandacht, een huiselijke sfeer en privacy.  Inmiddels bijna 30 jaar later werken we bij Zorgresidentie Zonneburg nog altijd met dezelfde passie als waarmee het in 1994 allemaal begonnen is.

WONEN

Zorgresidentie Zonneburg bestaat uit vijf locaties, twee gelegen in Zeist (Utrecht), één in Driebergen (Utrecht), één in Empe (Gelderland) en nog één locatie in Voorst (Gelderland). In totaal beschikken wij over 72 appartementen en kamers welke zowel door alleenstaanden als echtparen bezet kunnen worden en volledig naar eigen wensen ingericht kunnen worden.

ZORG

De zorg wordt bij ons geleverd door drie zorgteams, elk geleid door een zorgzaam locatiehoofd. De teams bestaan uit verpleegkundigen, verzorgenden-IG, helpenden, zorgondersteuners en stagiaires. Tevens beschikken wij over onze eigen SOG (Specialist Ouderen Geneeskunde) arts en hebben we drie keer per week fysiotherapeuten op bezoek.

FINANCIEEL

Wij streven ernaar om onze service zo betaalbaar mogelijk te maken. Zo bieden wij appartementen in diverse prijsklassen variërend van €1.995,- tot €3.995,-. Door onze afspraken met het zorgkantoor, de zorgverzekeraar en de gemeente wordt uw zorg volledig vergoed via zorg in natura. U betaalt enkel de lage eigen bijdrage aan het CAK.

MEER WETEN?

Klik op één van de buttons hieronder om meer te lezen over onze locaties, de zorg die wij leveren of maak direct een afspraak voor een bezichtiging

LOCATIES
ZORG
BEZICHTIGING