Voorst

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabele en gezellige woonomgeving met extra voorzieningen en 24-uur zorg binnen handbereik, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de nieuwe Nieuwenhof iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in De Nieuwenhof

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal. De zorg wordt vergoed via de WLZ, ZvW of de WMO, afhankelijk van de zorgvraag. Het wonen bij Zorgresidentie Zonneburg betaalt u zelf. U betaalt naast de huur een vast tarief per maand voor een residentieel pluspakket voor diensten op het gebied van wonen, gebouw- en tuinonderhoud, schoonmaak, maaltijdverzorging, activiteiten en overige services. De nutsvoorzieningen (gas/water/energie) zijn niet inbegrepen, hiervoor sluit u zelf een overeenkomst af, indien nodig kunnen wij u ondersteunen bij het invullen van de aanvraagformulieren.

De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt De Nieuwenhof over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten, pedicure en fysiotherapie. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

0
Appartementen
0
Studio’s
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Danielle Froeling • Locatiemanager Voorst

Leer Ciska kennen

“Na 10 jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige in verschillende werkvelden weet ik, wat ik belangrijk vind in de zorg. Afgelopen jaar heb ik mijn specialisatie behaald als palliatief verpleegkundige. Tijdens deze opleiding is voor mij bevestigd dat persoonlijke zorg en kwalitatief goede zorg voor mij de kernwaarden zijn. Na het diplomeren ben ik daarom op zoek gegaan naar een zorgorganisatie die deze visie op zorg met mij deelt. Bij Zorgresidentie Zonneburg heb ik deze gevonden.

Voor mij is het belangrijk dat bewoners zich thuis voelen en ervaren dat ze de regie op hun eigen leven behouden. Ieder mens is anders en heeft een eigen leven. Wonen zoals thuis, is één van de kernwaarden van onze organisatie. Hierna handelen en een ieder respecteren, moet u kunnen terug zien in onze werkwijze.

Ik werk samen met een deskundige team; zorg, welzijn en facilitair. Met elkaar zorgen we dat we onze beloftes nakomen. Leren en onze zorg verbeteren kan altijd, ik sta dan ook open voor suggesties.”

Contactgegevens Locatiemanager

Danielle Froeling

De Nieuwenhof 310a

7383 ET Voorst

057 584 75 68

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Zeist – Woudenbergseweg