Voorst

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabele en gezellige woonomgeving met extra voorzieningen en 24-uur zorg binnen handbereik, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de Huize Wilkens iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in Huize Wilkens

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal. De zorg wordt vergoed via de Wlz afhankelijk van de zorgvraag. U betaalt naast de huur een vast tarief per maand voor een residentieel pluspakket voor diensten op het gebied van wonen, gebouw- en tuinonderhoud, schoonmaak, maaltijdverzorging, activiteiten en overige services.

De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt Huize Wilkens over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten, pedicure en fysiotherapie. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

0
Appartementen
0
Studio’s
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Esther Neuteboom Spijker • Locatiemanager

Woonzorglocatie Huize Wilkens, Voorst

Contactgegevens Locatiemanager

Esther Neuteboom Spijker (locatiemanager)

De Nieuwenhof 310a

7383 ET Voorst

06-27926330

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Empe
Zeist – Woudenbergseweg