Voorst

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabele en gezellige woonomgeving met extra voorzieningen en 24-uur zorg binnen handbereik, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de nieuwe Nieuwenhof iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in De Nieuwenhof

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal. De zorg wordt vergoed via de WLZ, ZvW of de WMO, afhankelijk van de zorgvraag. Het wonen bij Zorgresidentie Zonneburg betaalt u zelf. U betaalt naast de huur een vast tarief per maand voor een residentieel pluspakket voor diensten op het gebied van wonen, gebouw- en tuinonderhoud, schoonmaak, maaltijdverzorging, activiteiten en overige services. De nutsvoorzieningen (gas/water/energie) zijn niet inbegrepen, hiervoor sluit u zelf een overeenkomst af, indien nodig kunnen wij u ondersteunen bij het invullen van de aanvraagformulieren.

De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt De Nieuwenhof over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten, pedicure en fysiotherapie. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

0
Appartementen
0
Studio’s
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Wendy Havekes • Locatiehoofd Voorst

Leer Wendy kennen

“Deze kans is een mooie passende stap in mijn carrière. Na 20 jaar aan het bed te hebben gestaan in verschillende functies in de thuiszorg, verpleeghuizen en particuliere zorg is het nu tijd om  mijn eigen visie over het begeleiden van “ouder worden “ te realiseren. Vooral wetende hoe ik het NIET wil. Ik ben ervan overtuigd dat mijn kracht zit in het begrijpen van de ouderen, tijd maken voor een persoonlijk gesprek, goed contact met de familie opbouwen en onderhouden , doen wat je zegt en zeggen wat je doet is mijn  motto.

Mijn ervaring heeft me veel geleerd, al deze opgedane kennis , gebruik ik nu dagelijks in de praktijk.

Voor mij staat welzijn, respect, begrip, kundigheid,  inzicht en eerlijkheid hoog in het vaandel, door een nauwe en open communicatie met mijn team waarin we samen zorg dragen voor het welzijn. We knelpunten aanpakken in plaats van ze uit de weg te gaan bewijzen we keer op keer sterk te staan en zo optimale zorg te kunnen leveren. Met oog voor detail, waar tijd is voor onze bewoners, we altijd paraat staan met veel kennis/kunde en enthousiasme, alle dagen weer, 24/7 , met het oog voor de kleine en grote zorgtaken

Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar men zoveel mogelijk door kan leven zoals men gewend was, ieder op zijn/haar eigen wijze.

Dit is alleen mogelijk met een warm, kundig, hecht team naast me. Zij zijn degenen die dagelijks de zorg leveren, ik ben 1 van hen, sta er Tussenin, niet erboven. Ik weet ondertussen  zeker dat dit  de kracht is van een team. Opstaan wanneer het nodig is, het team de ruimte en vertrouwen geven door zelfsturend te zijn, zelf de handen uit de mouwen te steken, samenwerken, communiceren, er zijn.

Dit klinkt natuurlijk idealistisch, maar ik verzeker u dat het kan, wij zijn het bewijs.”

Contactgegevens Locatiehoofd

Wendy Havekes

De Nieuwenhof 310a

7383 ET Voorst

057 584 75 68

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Zeist – Woudenbergseweg