Voorst

Bent u op zoek naar een prettige, comfortabele en gezellige woonomgeving met extra voorzieningen en 24-uur zorg binnen handbereik, maar ook met de vrijheid van zelfstandig wonen, dan is de nieuwe Nieuwenhof iets voor u. Prachtig gelegen in het groene hart van de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Wonen in De Nieuwenhof

Wij bieden een compleet pakket van wonen, zorg en dienstverlening in een luxe woonomgeving aan. Met als doel een leefomgeving te creëren die voor iedere bewoner voelt als thuis. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en vrijheid staan bij ons centraal. De zorg wordt vergoed via de WLZ afhankelijk van de zorgvraag. Het wonen bij Zorgresidentie Zonneburg betaalt u zelf. U betaalt naast de huur een vast tarief per maand voor een residentieel pluspakket voor diensten op het gebied van wonen, gebouw- en tuinonderhoud, schoonmaak, maaltijdverzorging, activiteiten en overige services.

De gemoderniseerde appartementen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Naast de 24-uurs zorg en servicediensten beschikt De Nieuwenhof over een restaurant, kapsalon, dagactiviteiten, pedicure en fysiotherapie. Op onze locaties willen we graag een warm thuis bieden, waar bewoners een leven kunnen leiden zoals zij gewend waren. Ieder op zijn/haar eigen wijze maar dan met professionele zorgverleners tot hun beschikking.

0
Appartementen
0
Studio’s
0
Zorgprofessionals
BEZICHTIGING INPLANNEN

“Vraag over ons, de locatie, de zorg of iets anders? Bel of mail gerust.”

Nicole Brockotter • Locatiemanager Voorst

Leer Nicole kennen

Sinds 1 mei 2022 is Nicole Brockötter-Beldman locatiemanager van de Nieuwenhof in Voorst.

Tijdens haar studie ontwikkelde zij haar leidinggevende capaciteiten en bekleedde vervolgens diverse functies op managementniveau. In 2018 heeft ze kennis gemaakt met de particuliere ouderenzorg. Ze kreeg veel energie van het werken op een woonzorglocatie, het nauwe contact met bewoners, families en medewerkers en het zijn van een belangrijke schakel binnen het MT.

Ze heeft ruime ervaring met het verbeteren van de kwaliteit en veiligheid in de zorg. Als verbindende factor weet zij medewerkers te coachen en in hun kracht te zetten.

Zoals Nicole zeg: Ik vind het welzijn van mijn medewerkers erg belangrijk, ik wil dat ze energie halen uit wat ze doen en met veel plezier naar hun werk gaan. Een sterk team betekend voor Nicole: samen met familie en personeel, gelijkwaardig op alle niveaus om de bewoners heen staan zodat zij die persoonlijke zorg en aandacht ontvangen die zij verdienen en wij hun dag hiermee vullen met steeds weer die kleine geluksmomentjes en oprechte aandacht”

Contactgegevens Locatiemanager

Saskia Kroes (Interim Locatiemanager)

De Nieuwenhof 310a

7383 ET Voorst

06-19817107

BEKIJK OOK EEN VAN ONZE ANDERE LOCATIES

Klik op een van de onderstaande buttons om meer te weten te komen over de overige locaties.

Driebergen-Rijsenburg
Zeist – Prins Hendriklaan
Empe
Zeist – Woudenbergseweg