Beoordeel ons op Zorgkaart Nederland

Goede zorg is transparant. En om deze reden zijn wij graag eerlijk en transparant over de zorg die wij leveren. Dus bent u tevreden klant en wilt u graag dat anderen ook weten wat u als klant daadwerkelijk van onze organisatie en onze zorg vind? Laat dan uw beoordeling achter op www.zorgkaartnederland.nl

Wat is Zorgkaart Nederland?
Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar.
De website biedt mensen informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. Zorgkaart Nederland is een website van Patiënten federatie Nederland.

Waarom Zorgkaart Nederland?
Zorgkaart Nederland werkt aan openheid in de zorg. De waarderingen van patiënten/bewoners/familie laten zien hoe mensen zorg ervaren.
Voor zorgaanbieders is Zorgkaart Nederland een instrument waarmee ze zien wat volgens bewoners/familie/patiënten goed gaat en wat beter kan.

Hoe kan ik een beoordeling plaatsen?
Deel op zorgkaart Nederland uw ervaringen met Zorgresidentie Zonneburg en help zo anderen kiezen. Ga naar: www.zorgkaartnederland.nl/zonneburg
Klik op de locatienaam die u wil waarderen, klik op de button waarderen en vul uw waardering in.

Terug naar overzicht