Zorghotel Zonneburg

Een opname in een ziekenhuis heeft vaak grote impact op mensen. Zeker voor ouderen betekent het een grote verandering met nog onbekende gevolgen. De tijd dat iemand in het ziekenhuis verblijft is de laatste jaren flink teruggelopen en dat is een goede ontwikkeling, maar voor veel ouderen is een snelle terugkeer naar huis ook reden om erg onzeker te worden. Ga ik het wel redden (alleen) thuis? Hoe ga ik om met de nieuwe situatie? Hiervoor biedt Zorghotel Zonneburg een zeer aantrekkelijke tussenoplossing.

Wij bieden u een prettige, huiselijke en luxe omgeving met 24-uurszorg en begeleiding om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt herstellen van uw ingreep.

Zorgresidentie Zonneburg biedt u persoonlijke zorg en aandacht in een huiselijke omgeving. Alle ouderen met een zorgbehoefte in de omgeving van Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello kunnen terecht bij een van de locaties van Zorgresidentie Zonneburg. Zorgresidentie Zonneburg is gespecialiseerd in het leveren van somatische en psychogeriatrische zorg aan ouderen. Op deze foto ziet u een bewoner een praatje maken met het personeel van Zorgresidentie Zonneburg. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandVoor slechts 5 euro per dag* kunt u bij ons all-inclusive verblijven voor een periode tot maximaal 3 maanden. Hiervoor krijgt u alle zorg en service die u nodig heeft gedurende het verblijf in ons hotel. Mocht u na 3 maanden nog niet in staat zijn om naar huis te gaan zijn er alternatieve mogelijkheden om het verblijf te verlengen of zelfs om te zetten in een permanent verblijf.

U verblijft op een van onze ingerichte kamers en dient alleen zelf zorg te dragen voor uw kleding, washandjes, handdoeken en persoonlijke verzorgingsproducten. Al onze kamers zijn voorzien van Wi-Fi.

U kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van alle diensten en services van onze organisatie zoals fysiotherapie, tandarts, kapper, pedicure en activiteiten aanbod.

Aanmelden kan op verschillende manieren:

Indien u op dit moment nog thuis verblijft kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze organisatie. Wij zullen dan in een kennismakingsgesprek alles met u doornemen.

Indien u op dit moment in het ziekenhuis verblijft kunt u bij uw verpleegkundige aangeven dat u bij ons wilt verblijven. Wij zullen dan contact met u opnemen om nader kennis te maken en alles met u door te nemen.

*dit bedrag is van toepassing onder voorwaarde dat u zorg nodig heeft en er middels een verklaring van de huisarts eerstelijnsverblijf kan worden ingezet. Dit bedrag is exclusief de eigen bijdrage die u betaalt aan het CAK. Het gaat hierbij om de lage eigen bijdrage die hier te berekenen is.

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media