Ontdek de zorg van Zorgresidentie Zonneburg

Op onze locatie in Driebergen richten we ons meer, maar niet alleen, op de somatische zorg. Deze locatie biedt ruimte voor 21 bewoners en is daarmee grootschaliger dan de villa’s in Zeist en Empe. De villa heeft 7 kamers en een nieuwbouwvleugel met 14 appartementen die uitermate geschikt zijn voor complexe verpleging en rolstoelvriendelijk zijn ingedeeld.

Eigen contactverzorgende

Het zorgteam van deze locatie werkt zeer bewonersgericht. Dat betekent dat u bepaalt wanneer en op welke manier de zorg plaatsvindt. Wij passen ons aan aan uw agenda. U heeft bij ons uw eigen contactverzorgende. Deze verzorgende is het aanspreekpunt van u en uw naasten. U kunt met al uw wensen, behoeften en vraagstukken terecht bij deze contactverzorgende. Ook als het niet over zorg gaat.

Niet diagnosegericht

Omdat er naast een lichamelijke zorgvraag altijd de mogelijk bestaat dat iemand ook een psychogeriatrische zorgvraag ontwikkelt, werken we in Driebergen niet sterk diagnosegericht. Zolang een bewoner zich prettig voelt in Driebergen zullen wij er alles aan doen om daar te kunnen blijven. Pas wanneer blijkt dat een van de locaties in Zeist of Empe leidt tot een hogere kwaliteit van leven voor de bewoner zullen we met elkaar de keuze maken om te verhuizen. Hierin heeft de cliënt of diens vertegenwoordiging altijd een keuze.

De locatie van Zorgresidentie Zonneburg in Driebergen ligt aan de Emmalaan, op steenworp afstand van natuurgebied 'De Utrechtse Heuvelrug'. Ook het knusse centrum van Driebergen is in de buurt. De locatie beschikt over een ruime tuin met diverse zitjes en eigen parkeergelegenheid. De locatie beschikt over 21 kamers die volledig naar eigen smaak ingericht kunnen worden. Zorgresidentie Zonneburg locatie Driebergen richt zich op somatische zorg voor ouderen in Driebergen, Zeist, Utrecht en omstreken. Op deze foto ziet u de voorzijde van het gebouw, de originele villa aan de Emmalaan 2 in Driebergen. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Veel activiteiten

We richten ons met name op de ontmoeting tussen bewoners. Naast uw eigen woon- en leefruimte heeft u bij ons ook de mogelijkheid om “uit te gaan” in eigen huis. De gemeenschappelijke huiskamer biedt verschillende activiteiten gedurende de dag, die vaak begint met een gezamenlijk koffiemoment. Tijdens dit koffiemoment wordt samen met de bewoners bepaald hoe de dag eruit ziet. Naast uitgaan in huis, gaan we ook letterlijk uit. Met onze eigen bus gaan we meerdere malen per week op pad. Bewoners bepalen met elkaar de bestemming. Hierover leest u meer bij Service & Comfort. We bieden in Driebergen naast gezamenlijke ook individuele activiteiten op uw kamer of appartement, zoals lezen, schilderen, een goed gesprek of een spelletje.

Restaurant op locatie

Verder is er in Driebergen een restaurant waar u met elkaar kunt dineren, en genieten van een heerlijk glas wijn. De diners worden regelmatig opgeluisterd met pianoklanken van de vleugel die in het restaurant te vinden is. De maaltijden worden door onze eigen voedingsassistenten bereid en geserveerd terwijl u gezellig in gesprek bent met uw tafelgenoot.

Als het weer het toelaat heeft Driebergen ook veel mogelijk rondom het huis. We hebben een ruime tuin met vijver en verschillende zitjes waar u met uw medebewoners heerlijk kunt genieten van de zon. Ook dineren we in de tuin bij mooi weer. Daarnaast organiseren we ook buitenactiviteiten gedurende het jaar zoals zomerfairs, barbecues en markten.

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media