Ouderenzorg Empe

In het plaatsje Empe - tussen Apeldoorn en Zutphen - ligt ons monumentale herenhuis. Ook wel 'het huis in de bocht' genoemd, een in klassieke bouwstijl bewaard gebleven locatie. De statige villa is prachtig gesitueerd in een landelijke omgeving.

Zorg voor ouderen

Op deze locatie richten wij ons op zorg voor ouderen, waaronder dementiezorg. Een ruime huiskamer met veel daglicht zorgt voor een sfeervolle, huiselijke omgeving. Rust, warmte en veiligheid zijn belangrijke uitgangspunten geweest bij de inrichting. Naast de dementiezorg, bieden wij op deze locatie ook zorg aan ouderen met een lichamelijke zorgvraag. Dit kan op vele manieren ingevuld worden, bijvoorbeeld, een tijdelijke opname ter ontlasting van de mantelzorg, als dagbesteding (zeven dagen per week), hotelzorg, hersteloord en zelfs op basis van eerstelijnsverblijf (volledig regulier) Lees verder over de zorg op deze locatie …

Het dorp Empe ligt in het hart van de provincie Gelderland, tussen de veluwe en rivier de IJssel. Empe wordt omringd door authentieke dorpen en steden zoals Brummen, Zutphen en Warnsveld.
Tussen de bewoonde gebieden is veel bos en water aanwezig, er lopen daarom veel mooie wandelroutes door dit gebied.

  • 10 kamers met eigen sanitaire voorziening
  • Oproepsysteem met halszenders
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Gelegen in een prachtige landelijke omgeving
  • Ruime en sfeervolle algemene ruimtes
  • Goede sanitaire voorzieningen, gericht op intensieve zorg
  • Mogelijkheden voor echtparen
  • Natuurgebied op loopafstand

De villa bevat 11 kamers, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Elke kamer is verschillend van grootte en heeft een eigen sanitaire voorziening.
Kamers worden zoveel mogelijk ingericht met eigen spullen om de herkenbaarheid en het thuisgevoel te borgen. Bij de inrichting van de kamer kunt u op veel advies van onze zijde rekenen.

In de villa zijn de verschillende kamers en appartementen verdeeld over de begane grond, de 1e en de 2e verdieping. Er is een lift aanwezig is zodat alle verdiepingen makkelijk te bereiken zijn.
Alle kamers zijn verschillend van grootte en indeling, maar ruim van opzet. Deze locatie heeft meerdere mogelijkheden om echtparen te huisvesten.
Afgelopen periode heeft er een verbouwing plaatsgevonden op deze locatie waarbij het hele gebouw stijlvol is gerenoveerd.

Adres
Rijksweg 5, 7399 AB   Empe

Sociale Kaart BrummenZorgresidentie Zonneburg - Button plan mijn OV-Reis Zeist Driebergen Empe Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media