Driebergen

Deze locatie ligt in een rustige villawijk in Driebergen-Rijsenburg. Omgeven door een grote tuin met prachtige bomen. In 2007 is deze locatie uitgebreid met 14 prachtige wooneenheden. De nieuwbouw heeft geen afbreuk gedaan aan de monumentale villa, die er al stond.

Deze locatie ligt in een rustige villawijk in Driebergen-Rijsenburg, omgeven door een grote tuin met prachtige bomen. In 2007 is de locatie uitgebreid met 14 prachtige appartementen. De nieuwbouw heeft geen afbreuk gedaan aan de bestaande monumentale villa.

Veel keuze

De villa en de nieuwbouw zijn met elkaar verbonden door een hal, die als huiskamer is ingericht. Hier ontmoeten bewoners elkaar en worden gezamenlijke activiteiten georganiseerd. De villa bevat 7 kamers, verdeeld over 2 verdiepingen. Een traplift en personenlift zorgen ervoor dat de verdiepingen goed bereikbaar zijn.

Op deze locatie richten wij ons met name op somatische zorg. Dit betekent dat de zorgvraag vaker van lichamelijke dan psychische aard is, in tegenstelling tot de psychogeriatrische zorg op onze overige locaties. Lees verder over de zorg op deze locatie …

Bewoners hebben bij ons veel keuze. Zo zijn er verschillende typen kamers en appartementen en is er veel vrijheid in de inrichting van de kamer. Men voelt zich hierdoor snel thuis en er heerst een warme en huiselijke sfeer. Ook zijn er diverse mogelijkheden om echtparen te huisvesten.

Centrale ligging

Driebergen ligt in een mooie en afwisselende omgeving in het hart van de provincie Utrecht, omringd door Nationaal Park ‘de Utrechtse Heuvelrug’ en op tien minuten rijden van de stad Utrecht. Kortom, voor elk wat wils.
Voor bewoners van deze locatie zijn er dagelijks verschillende activiteiten zoals uitstapjes naar het centrum van Driebergen, het zwembad of de bibliotheek. Maar ook zangochtenden, schilderen, de beruchte sjoelcompetitie of samen de krant lezen behoren tot het wekelijkse programma.

Op deze locatie wordt ons volledige servicepakket aangeboden. Daarnaast zijn alle faciliteiten aanwezig om de veiligheid van onze bewoners te borgen, zoals een oproepsysteem met halszenders.

 • 14 appartementen en 7 kamers met eigen sanitaire voorziening – ca. 30 tot 60 m2
 • Personenlift
 • Ruime tuin met zitjes en eigen parkeergelegenheid
 • Restaurant
 • Dicht bij het centrum van Driebergen
 • Klassieke villa met nieuwe appartementen
 • Gericht op somatische zorg
 • Oproepsysteem met halszenders
 • Bosrijke omgeving, op loopafstand van het park
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 • Hoofdkantoor gevestigd op deze locatie

Adres
Emmalaan 2, 3972 EZ   Driebergen-Rijsenburg

 

Sociale Kaart DriebergenZorgresidentie Zonneburg - Button plan mijn OV-Reis Zeist Driebergen Empe Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media