Dementiezorg Zeist - Woudenbergseweg

Prachtig gesitueerd tussen de villa’s van de Woudenbergseweg en het Wilhelminapark, ligt onze tweede locatie in Zeist. De achtertuin grenst aan het park waardoor bewoners direct kunnen genieten van alle groen- en watervoorzieningen. De winkels op de Slotlaan, het Wilhelminapark en het Zeisterbos bevinden zich allen op minder dan 5 minuten lopen. Hierdoor kunnen bewoners eenvoudig een uitstapje maken, onder begeleiding van personeel of familie. Ook onze andere villa in Zeist is vlak in de buurt.

De villa bevat 10 kamers, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Elke kamer is verschillend van grootte. Iedere etage over een ruime badkamer waar, op veilige wijze, intensieve zorg geboden kan worden.
Kamers worden zoveel mogelijk inricht met eigen spullen van de bewoner om de herkenbaarheid en het thuisgevoel te borgen. Bij de inrichting van de kamer kunt u op veel advies van onze zijde rekenen.

Volledig gerenoveerd

De buitenzijde van deze locatie is in 2014 volledig gerenoveerd. Ook de tuin is daarbij opnieuw aangelegd zodat bewoners ook buitenshuis kunnen vertrouwen op een veilige omgeving.

Op deze locatie richten wij ons op dementiezorg (Psychogeriatrie). Een ruime serre met veel daglicht zorgt voor een prikkelarme omgeving. Rust, warmte en veiligheid zijn belangrijk voor de inrichting. In 2014 is deze geheel opgefrist en verder afgestemd op de behoeften van de dementerende bewoner. Lees verder over de zorg op deze locatie …

 • 10 kamers met eigen sanitaire voorziening
 • Hybride oproepsysteem
 • Buitenzijde en tuin volledig gerenoveerd in 2014
 • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
 • Direct gelegen aan het Wilhelminapark
 • Gericht op dementiezorg
 • Ruime en sfeervolle algemene ruimten
 • Goede sanitaire voorzieningen, gericht op intensieve zorg
 • Mogelijkheden voor echtparen
 • Winkels en natuurgebied op loopafstand

Adres
Woudenbergseweg 7, 3701 BA   Zeist

Sociale Kaart ZeistZorgresidentie Zonneburg - Button plan mijn OV-Reis Zeist Driebergen Empe Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media