Dementiezorg Zeist - Prins Hendriklaan

Deze villa is gelegen aan de Prins Hendriklaan in Zeist, op steenworp afstand van onze locatie op de Woudenbergseweg. De ligging is uniek. Zowel het gezellige centrum van Zeist als het bos bevinden zich op loopafstand van de locatie. Hierdoor kunnen bewoners eenvoudig een uitstapje maken, onder begeleiding van personeel of familie.

De villa bevat 8 kamers, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Elke kamer is verschillend van grootte en heeft een eigen sanitaire voorziening. Daarnaast beschikt elke etage over een ruime badkamer waar, op veilige wijze, intensieve zorg geboden kan worden.

Thuisgevoel

Kamers worden zoveel mogelijk inricht met eigen spullen van de bewoner om de herkenbaarheid en het thuisgevoel te borgen. Bij de inrichting van de kamer kunt u op veel advies van onze zijde rekenen.Op deze locatie richten wij ons op dementiezorg (Psychogeriatrie). Een ruime serre met veel daglicht zorgt voor een prikkelarme omgeving. Rust, warmte en veiligheid zijn belangrijk voor de inrichting. In 2014 is deze geheel opgefrist en verder afgestemd op de behoeften van de dementerende bewoner. Lees verder over de zorg op deze locatie …

Activiteiten zijn met name gericht op beweging en zintuigen van de bewoner en vinden zowel binnen als buiten de locatie plaats.

Gevarieerde ligging

De locatie ligt op minder dan 5 minuten lopen van het gezellige centrum van Zeist. Winkels, restaurants en een wekelijkse markt kenmerken de knusse sfeer.
Ook het busstation ligt op loopafstand van de locatie, hierdoor is de locatie makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer. Geeft u liever de voorkeur aan een rustige wandeling in het bos? Geen probleem, in minder dan 5 minuten lopen staat u midden in de natuur.

  • 8 kamers met eigen sanitaire voorziening
  • Winkels en natuurgebied op loopafstand
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Gericht op dementiezorg
  • Ruime en sfeervolle algemene ruimten
  • Goede sanitaire voorzieningen, gericht op intensieve zorg
  • Mogelijkheden voor echtparen

Adres
Prins Hendriklaan 27, 3701 CL   Zeist

Sociale Kaart ZeistZorgresidentie Zonneburg - Button plan mijn OV-Reis Zeist Driebergen Empe Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat  Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media