Familiebedrijf

Zorgresidentie Zonneburg is opgericht in 1994 door het echtpaar Thakoersingh. Destijds bestond alleen de locatie Prins Hendriklaan in Zeist waar aan 8 bewoners zorg geboden werd. Reden om te starten met ons concept was dat de ouderenzorg in Nederland in de jaren ’90 niet voldeed aan de manier waarop Redjinder en Marianne dit zouden willen bieden. 20 jaar geleden was het uitgangspunt al de persoonlijke aandacht, huiselijke sfeer en privacy. Het concept zorgde in die tijd voor veel opschudding en haalde zelfs het landelijke nieuws. Vooral de politiek zag weinig heil in het concept.

Zorgresidentie Zonneburg biedt u persoonlijke zorg en aandacht in een huiselijke omgeving. Alle ouderen met een zorgbehoefte in de omgeving van Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello kunnen terecht bij een van de locaties van Zorgresidentie Zonneburg. Zorgresidentie Zonneburg is gespecialiseerd in het leveren van somatische en psychogeriatrische zorg aan ouderen. Op deze foto ziet u een bewoner met een personeelslid op de foto. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandOmarmd

Inmiddels, ruim 20 jaar later, zijn we nog steeds een familiebedrijf en wordt het concept juist omarmd door de overheid en zijn we voor veel organisaties een voorbeeld hoe de zorg er anno 2015 hoort uit te zien.

In 1994 was Zorgresidentie Zonneburg nog een volledig particuliere instelling en werd ook de zorg betaald door de cliënt. Inmiddels bestaat er binnen Zorgresidentie Zonneburg een stichting die directe afspraken heeft met het zorgkantoor, de zorgverzekeraar en de gemeente, waardoor alle zorg vergoedt wordt via zorg in natura.

Uitbreiding

In 1997 breidde de organisatie zich uit met de Woudenbergseweg waar 11 woonplekken zijn. Kort daarna werd locatie Empe toegevoegd aan de organisatie en tot slot kwam in 2000 Driebergen als laatste locatie erbij. Hier is in 2007 een nieuwbouwvleugel gecreëerd met 14 appartementen.

Vernieuwend

We zijn nog steeds het familiebedrijf waar het 20 jaar geleden mee begonnen is. De oprichters zijn nog volop actief in de organisatie en de visie van 20 jaar geleden wordt daarmee nog steeds uitgedragen. Inmiddels is de volgende generatie ook actief in de organisatie en we dragen er met elkaar zorg voor dat we ook de komende 20 jaar blijven vernieuwen en het beste alternatief blijven in het geval het thuis niet meer gaat.

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media