Somatiek

Op de locatie in Driebergen bieden we service en comfort aan 21 bewoners. Op deze locatie bevindt zich ook de keuken waarin onze chef-koks de maaltijden bereiden voor de locaties Driebergen en Zeist. Er is een restaurant waar bewoners met elkaar kunnen dineren. Hiervan wordt door veel bewoners gebruikgemaakt en het diner wordt gezien als een van de sociale hoogtepunten van de dag, waarbij een goed glas wijn uiteraard niet mag ontbreken.

Zorgresidentie Zonneburg biedt u persoonlijke zorg en aandacht in een huiselijke omgeving. Alle ouderen met een zorgbehoefte in de omgeving van Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello kunnen terecht bij een van de locaties van Zorgresidentie Zonneburg. Zorgresidentie Zonneburg is gespecialiseerd in het leveren van somatische en psychogeriatrische zorg aan ouderen. Op deze foto ziet u een bewoner een spelletje rummikub spelen met een van onze activiteiten begeleiders van Zorgresidentie Zonneburg. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello voor Psychogeriatrie en Somatiek Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandGezellige activiteiten

In de huiskamer start de dag van onze bewoners vaak met een kop koffie waarbij de krant wordt doorgenomen. Er is een vast activiteitenaanbod waarbij onder andere zangochtenden, een sjoelcompetitie en sport en spel op de agenda staan. Ook gaan we veel op pad met onze bewoners. De uitstapjes zijn zeer gevarieerd van een rondrit door de natuur tot een bezoek aan een van de markten in de omgeving. Er zijn ook individuele activiteiten waar u gebruik van kunt maken. Dit kan in een van de gemeenschappelijke ruimtes, of op uw appartement. Activiteiten kunnen uiteenlopen van een goed gesprek tot een spelletje Rummikub of een schildersessie. Uw wens bepaalt de invulling van de activiteit.

Naar uw eigen wens

Alles wat we aanbieden is vrijblijvend en u bent nergens toe verplicht. Wij zullen u altijd vriendelijk uitnodigen om deel te nemen, maar u hebt daarin zelf het laatste woord.

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media