Loading...
Over ons 2017-08-04T15:33:13+00:00

Voelt als thuis

Ouder worden betekent vaak ook dat we eenzamer worden. Mee doen in de gemeenschap en deelnemen aan sociale activiteiten wordt een steeds grotere uitdaging. Naar mate de leeftijd vordert, de mobiliteit achteruit gaat, wint eenzaamheid langzaam terrein. Wij bij Zorgresidentie Zonneburg begrijpen wat voor impact dit heeft op de psychische gesteldheid van onze cliënten. Wij geloven erin dat als men zich thuis voelt men zich automatisch ook beter voelt. Het is bewezen dat een positieve instelling, welke grotendeels wordt bepaald door je omgeving, een grote invloed heeft op de gezondheid. Zo streven wij ernaar dat bewoners bij ons hetzelfde gevoel ervaren als thuis, maar met 24/7 beschikbaarheid over professionele zorg. Kort gezegd geloven wij in:

  • Persoonlijke aandacht

  • Huiselijke woonomgeving

  • Flexibiliteit en vrijheid zoals thuis

  • ouderen_01
  • ouderen_03
  • ouderen_05
  • ouderen_04

De verzorgenden in Zonneburg, allen zonder uitzondering engelen. Rustig, lief, zorgzaam en ik kreeg de vrijheid die ik aankon en graag wilde. Of het nu alleen wandelen, koffie of thee drinken of eten op eigen kamer was, heerlijk alleen of samen met de andere bewoners, het kon gewoon allemaal zonder discussie of uitleg. Ik zal het dan ook aanbevelen aan iedereen die iets dergelijks zoekt.”

Cecile Kuipers • Bewoner Driebergen

OPGERICHT

Zorgresidentie Zonneburg is opgericht in 1994 door het echtpaar Thakoersingh. Als verpleegkundingen geloofden zij toen al in persoonlijke aandacht, een huiselijke sfeer en privacy.  Inmiddels ruim 20 jaar laten werken we bij Zorgresidentie Zonneburg nog altijd met dezelfde visie als waarmee het in 1994 allemaal begonnen is.

WONEN

Zorgresidentie Zonneburg bestaat uit vier locaties, twee gelegen in Zeist (Utrecht), één in Driebergen (Utrecht) en nog één locatie in Empe (Gelderland). In totaal beschikken wij over 50 appartementen welke zowel door alleenstaanden als echtparen bezet kunnen worden en volledig naar eigen wensen ingericht kunnen worden.

ZORG

De zorg wordt bij ons geleverd door drie zorgteams (Zeist, Driebergen, Empe), elk geleid door één van onze drie zorgzame locatiehoofden. Onze zorgteams bestaan uit verpleegkundingen, verzorgenden-IG, helpenden, zorgondersteuners en stagiaires. Tevens beschikken wij over onze eigen SOG (Specialist Ouderen Geneeskunde) arts.

FINANCIEEL

Wij streven ernaar om onze service zo betaalbaar mogelijk te maken. Zo bieden wij appartementen in diverse prijsklassen variërend van €1.995,- tot €3.595,-. Door onze afspraken met het zorgkantoor, de zorgverzekeraar en de gemeente wordt uw zorg volledig vergoed via zorg in natura. U betaald enkel de lage eigen bijdrage aan het CAK.

Zilveren PREZO keurmerk

prezo_keurmerk

Om de zorg te leveren die u verdient werken wij elke dag aan het verbeteren van onze prestaties. Zo werken en denken wij volgens PREZO, PREstaties in de ZOrg. PREZO focust zich niet op protocollen, systemen of richtlijnen, maar kijkt in de éérste plaats naar het daadwerkelijke resultaat van de zorgverlening aan cliënten. Voelen zij zich thuis? Voelen ze zich gehoord? Ervaren zij dat ze (met hulp) hun eigen keuzes kunnen maken? PREZO kijkt naar de prestaties die wij als zorgorganisatie leveren. Wij zijn dan ook trots dat Zorgresidentie Zonneburg vorig jaar gelabeld is met het zilveren PREZO keurmerk.

MEER WETEN?

Klik op één van de buttons hieronder om meer te lezen over onze locaties, de zorg die wij leveren of maak direct een afspraak voor een bezichtiging

LOCATIES
ZORG
BEZICHTIGING