Betrokkenheid in de Zorg

In de afgelopen 20 jaar is onze organisatie niet veel gegroeid. Een bewuste keuze van de huidige directeur en zijn vrouw, die 20 jaar geleden de oprichters waren van Zorgresidentie Zonneburg.

Met elkaar

Een van de pijlers van dit echtpaar is de betrokkenheid bij onze bewoners. In hun ogen is dit alleen haalbaar als ook de bovenste laag van de organisatie in beeld is en blijft bij bewoners en medewerkers. Niemand binnen de organisatie heeft daarom een “kantoor”baan. Alle medewerkers worden betrokken bij de zorg en het welzijn van onze bewoners. Bewoners kijken dan ook niet raar op als de directeur op bezoek komt en als de algemeen manager aan hun bed verschijnt om te helpen met de zorg. Het management komt regelmatig langs voor een praatje met bewoners. Deze actieve en betrokken houding wordt verwacht van alle medewerkers. Iedereen heeft zijn of haar taken, maar daarnaast doen we het vooral met elkaar en dat betekent dat iedereen uiteindelijk verantwoordelijk is voor de bewoners.

Zorgresidentie Zonneburg biedt u persoonlijke zorg en aandacht in een huiselijke omgeving. Alle ouderen met een zorgbehoefte in de omgeving van Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello kunnen terecht bij een van de locaties van Zorgresidentie Zonneburg. Zorgresidentie Zonneburg is gespecialiseerd in het leveren van somatische en psychogeriatrische zorg aan ouderen. Op deze foto ziet u een bewoner een praatje maken met het personeel van Zorgresidentie Zonneburg. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

Familiebedrijf

De huidige directeur en zijn vrouw hebben beiden een zorgachtergrond. Als verpleegkundigen weten zij als geen ander hoe belangrijk goede zorg en aandacht is. In het beleid en de strategie van de organisatie is deze goede zorg daarom altijd het uitgangspunt. Zorgresidentie Zonneburg is een echt familiebedrijf. Dit familiegevoel is terug te vinden in de praktijk door de sfeer op onze locaties. Een prettige sfeer met veel aandacht voor onze bewoners, maar ook voor elkaar. Meer dan alleen een werkvloer dus en dat voelen onze bewoners en hun familie.

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media