Verbouwing Empe afgerond

In krap 6 weken tijd hebben de mannen van onze technische dienst het voor elkaar gekregen de eerste verdieping van ons gebouw een totaal andere uitstraling te geven.
Onder toeziend oog van locatiehoofd Wendy Havekes heeft ook dit gedeelte van het gebouw een totale metamorfose ondergaan. We hebben een chique tint paars gekozen als voornaamste kleur van deze verdieping om de herkenbaarheid voor onze bewoners te vergroten. Bij de inrichting hebben wij rekening gehouden met het historische karakter van het gebouw, waarbij uiteraard de beleving en veiligheid van onze bewoners voorop heeft gestaan.

De totale verbouwing van de locatie Empe is hiermee ook in een afgerond. Nadat eerder al de gehele begane grond compleet is gerenoveerd is daarna nog een klein gedeelte van de 2e etage verbouwd. We zijn nu al erg trots op het resultaat en ook wel een klein beetje jaloers op de bewoners die komende tijd in dit prachtige pand gaan wonen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u ons gebouw eens van binnen komen bekijken, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Enkele sfeerbeelden van het eindresultaat:

Zorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandZorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandZorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

 

 

 

 

 

Zorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandZorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen GelderlandZorgresidentie Zonneburg locatie aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Op deze locatie worden ouderen met een vorm van dementie verzorgt in een huiselijke omgeving met persoonlijke zorg en service. De locatie heeft 10 kamers in originele staat, maar aangepast voor mensen met een zorgbehoefte in de omgeving van Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. U ziet hier de voorzijde van het gebouw aan de Rijksweg 5 in Empe / Brummen / Voorst / Warnsveld / Zutphen / Apeldoorn / Deventer. Kleinschalige zorg in Zeist / Driebergen / Utrecht / Doorn / Langbroek/ Empe / Deventer / Apeldoorn / Zutphen / Warnsveld / Amersfoort / Soest / Bilthoven / De Bilt / Bosch en Duin / Den Dolder / Voorst / Brummen / Apeldoorn / Huis ter Heide / Leersum / Odijk / Bunnik / Woudenberg / Veenendaal / Twello Bezichtiging zorginstelling Zorgresidentie Zonneburg Betaalbare Zorg Vergoeding Kleinschalige Zorginstellingen Zeist Utrecht Gelderland Driebergen Empe Driebergen Zorg Woonservicekosten Kwaliteit Betrokkenheid in de Zorg Professionele Zorg Veiligheid Zorg Zorg met elkaar Service en Comfort Service en comfort algemeen Psychogeriatrie Somatiek Vacatures Zorg Verzorgende Wie zijn Wij Familiebedrijf Kijk op Zorg Wonen Driebergen Dementiezorg Empe Dementie Empe Dementiezorg Zeist Dementie Zeist Dementiezorg Driebergen Dementie Driebergen Zorg op Maat Kleinschalige zorg Kleinschalige zorg Zeist Kleinschalige zorg Driebergen Kleinschalige Zorg Empe Kleinschalige zorg Utrecht Kleinschalige zorg Gelderland Kleinschalig wonen Zeist Kleinschalig wonen Driebergen Kleinschalig wonen Empe Kleinschalig wonen Utrecht Kleinschalig wonen Gelderland

 

 

 

 

Copyright 2017 Zonneburg. Webdesign, ontwikkeling en hosting Onygo Media